Nieuws

Jimmy van Leeuwen had een top zondagmiddag

Jimmy van Leeuwen was afgelopen zondag de Pupil van de Week bij de wedstrijd Rohda Raalte – Fc Winterswijk. Daar waar Rohda Raalte 1 een mindere middag had, genoot Jimmy volop. Hij stuurde onderstaand verslag in.

Afgelopen zondag 8 december 2019 mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd ROHDA Raalte 1 tegen FC Winterswijk 1. Dit was echt cool!

Ik werd door de leider, ook een oude trainer van papa, opgehaald om even handje te schudden met de spelers. Dat vond ik wel een beetje spannend, maar ook wel heel leuk.

Daarna mocht ik het veld op.

Ik mocht meedoen met de warming-up. Ik mocht samen met Lucas de warming-up doen. Dat vond ik wel heel erg leuk, want die ken ik goed van de techniektrainingen. We gingen passen, positiespel doen, sprintjes strekken en op het eind ook nog op goal schieten.

Dit was echt wel leuk. Vooral ook omdat ik keihard werd toegejuicht door mijn teamgenoten van O11-2. Die stonden langs de kant te kijken en gingen met mij ons mee naar de gang voor de kleedkamers. Daar mochten we met zijn allen samen met de spelers het veld op lopen. Dat was ook wel cool, want ik liep voorop met de aardige scheidsrechter en ik mocht de bal pakken.

Na het tossen mocht ik de aftrap doen van ROHDA. Dat was supergaaf!

Ik kon mooi tussen de spelers van FC Winterswijk heen dribbelen en zo kwam ik ineens 1 op 1 tegenover de keeper te staan. Ik dacht, ik knal hem in de hoek, dan kan de keeper er niet bij.

En wat dacht je; GOAL!!!

1-0 voor ROHDA Raalte 1, doelpuntenmaker JIMMY VAN LEEUWEN werd er omgeroepen.

Hoe vet is dat?!

Toen moest ik snel van het veld af, want de wedstrijd ging beginnen. Ik mocht bij de wisselspelers, leiders en trainer op de bank zitten. ROHDA-Raalte was veel beter, maar kregen toch niet zoveel kansen. Het lukte niet zo goed, volgens mij. En 1x was er een echt mooie bal en kon de aanvaller van ROHDA-Raalte zo naar de goal toe lopen. Maar toen werd hij onderuit gehaald door een verdediger van FC Winterswijk. De aardige scheidsrechter gaf een gele kaart, maar ik vind eigenlijk dat het een rode kaart moest zijn. De speler van ROHDA-Raalte was al doorgebroken. (Misschien was de scheidsrechter iets ‘te’ aardig)  

Ruststand 0-0

In de rust mocht ik met mijn teamgenoten op het hoofdveld latje trappen. Dat ging best wel goed. We hebben met het hele team een hoop punten gehaald. Ikzelf had 10x de lat geraakt.

Toen de spelers het veld weer op kwamen voor de 2e helft, moesten wij snel weer van het veld af. We kregen feestpatat en een ijsje in de kantine! Toen we volgegeten waren zijn we met het team op de tribune gaan zitten om ROHDA-Raalte 1 verder aan te moedigen.

Helaas heeft het niet zo heel veel geholpen, want de eindstand werd 0-0. Echt jammer.

Na de wedstrijd mocht ik nog even mee naar beneden. In de kleedkamer van ROHDA-Raalte 1 was het heel stil. Ik denk dat ze allemaal moe en teleurgesteld waren met de 0-0, omdat ze wel beter waren. Ondanks het gelijke spel heb ik het echt heel leuk gevonden. Een topdag!

Maar dat was nog niet alles…

Ik kreeg van de leider nog een verrassing. Een echte pupil van de week bal met allemaal handtekeningen van de spelers er op. Hier ben ik echt super blij mee! Hij zei ook dat ik eigenlijk de enige was die gescoord had voor ROHDA-Raalte 1. Dat maakte ‘mijn’ dag eigenlijk nog specialer…

Dankjewel ROHDA Raalte 1 voor deze onvergetelijke dag!

Voor jou geselecteerd

Naar boven