Nieuws

Positief de winterstop in

Rohda Raalte heeft zich zondagmiddag zelf een goede dienst bewezen door met een overwinning op het Hengelose Tubantia de winterstop in het gaan. Op Sportpark Tijenraan werd het 1-0. Met deze overwinning is een wat mindere periode afgesloten en gaat Rohda Raalte met een positief gevoel de winterstop in.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Toen de wedstrijd om 14:00 uur begon, waren er nog geen 100 toeschouwers. Vele supporters kwamen later en hadden de WK-finale van de Handbal vrouwen gekeken. Toen Rohda Raalte in de 11e minuut op voorsprong kwam waren er minimaal twee keer zoveel toeschouwers. Coen van Heun, gelegenheids spits, wegens afwezigheid van Dikkers (blessure) en Sahbaz (ziek), tikte een voorzet prima binnen.

Voor de rest van de wedstrijd kunnen we kort zijn. Rohda Raalte had niet veel moeite met de gasten uit Hengelo die eigenlijk geen kans creëerden. Wel had Rohda Raalte het zichzelf makkelijker gemaakt, als het de spaarzame kansen benut had.

Voor Rohda Raalte is het nu winterstop. De geplande bekerwedstrijd in de tussenronde is verplaatst naar zondag 19 januari.

Karakteristieken:
Rohda Raalte – Hvv Tubantia 1-0
’11 1-0 Coen van Heun
Toeschouwers: 200
Scheidsrechter: Dhr. Smeenk
Geel: Jeroen Jansen & Don van Rossum (Rohda Raalte) & Rodi Beukert & Orshein Eilyo (Hvv Tubantia)

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Lennart Krijger, Alex de Jong, Jeroen Jansen, Thom Strijland, Jesper Harmens (C) (’82 Lars van Schooten), Don van Rossum, Mart Lugtenberg, Wesley Hansler (’86 Djeremy Zandvliet) & Coen van Heun

Camera: Tawfeek Alfar
Montage: René Kappert
Interview: Bernard Jansen
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven