Nieuws

Christiaan Veltmaat komend seizoen nieuwe trainer Rohda Raalte 2

Christiaan Veltmaat zal komend seizoen trainer zijn bij Rohda Raalte 2. Met de ervaringen als hoofdtrainer bij S.V. Raalte en enkele clubs hiervoor als trainer van het 2e elftal en JO19, is hij een talentvolle trainer voor het opleidingsteam Rohda Raalte 2. Hij volgt hier de huidige trainer Nico Kats op, die na 3 seizoenen Rohda Raalte gaat verlaten.

De in Raalte wonende Christiaan heeft bij Rohda Raalte zijn stage voor trainerscursus UEFA-B doorlopen en is inmiddels geslaagd voor zijn diploma. Hij heeft zich bij Rohda Raalte in deze maanden op een uitstekende manier gepresenteerd.

Christiaan vindt zichzelf prima bij het opleidingsteam van Rohda Raalte 2 passen. Hij vindt het zeer waardevol en prettig om met jonge talentvolle spelers te werken en deze mannen verder op te leiden. Hopelijk zal voor een aantal spelers zelfs Rohda Raalte 1 hierdoor bereikbaar worden.

Ook zal de nieuwe trainer regelmatig oefenwedstrijden begeleiden voor de leeftijdsgroep O23. Op deze manier zullen ook onder ander spelers van JO19 proeven aan het niveau van de senioren. Rohda Raalte 2 acteert op het hoogste amateur niveau in Nederland voor 2e elftallen.

Wij wensen Christiaan Veltmaat veel succes en plezier bij Rohda Raalte.

Voor jou geselecteerd

Naar boven