Nieuws

Pupil van de Week: Sven Kemper had een leuke middag

Afgelopen zondag was is bij de topper op Sportpark Tijenraan bij de wedstrijd ROHDA Raalte – sv Orion Nijmegen, Sven Kemper de Pupil van de Week. Hij stuurde een verslag in wat we hieronder publiceren!

Voor de wedstrijd: Hoi, ik ben Sven Kemper, 9 jaar oud en zit in groep 6 van De Linderte. Ik voetbal vanaf de F-league bij Rohda Raalte en zit nu in Rohda Raalte JO10-5, mijn broertje Jesse zit ook op voetbal en speelt in Rohda Raalte JO8-3.

Mijn favoriete eredivisie club is Feyenoord. Opa heeft mij ook opgegeven als kameraadje van de club. Ik ben fan van Liverpool en Virgil van Dijk vind ik de beste speler. Tot zondag, ik heb er veel zin in!

Na de wedstrijd: Ik vond het leuk om de warming-up mee te doen met de spelers. Voor de wedstrijd kreeg ik van de scheidsrechter nog een rode en gele kaart ☺(met handtekeningen), die ik mocht houden.

Het voelde wel spannend om het veld op te lopen met alle spelers! Daarna mocht ik de aftrap nemen en natuurlijk scoren! Helaas telt dit doelpunt niet mee, want dat had Rohda wel verdiend. Verder kon ik de wedstrijd goed bekijken vanuit de dug-out en vond het een mooie en spannende wedstrijd. 

In de rust gingen we nog latje trappen met ons team en op het eind kreeg ik ook nog een bal met handtekeningen van de spelers, daar ben ik erg blij mee!

Bedankt voor de leuke middag!

Groetjes van Sven

Voor jou geselecteerd

Naar boven