Nieuws

Gelijkspel in topper

Rohda Raalte heeft zondagmiddag niet weten te winnen van koploper Orion uit Nijmegen. Op Sportpark Tijenraan bleeft het waar men aan begonnen was: 0-0. Door dit gelijke spel blijf Rohda Raalte op zeven verliespunten meer onder Orion, dat nog wel een inhaalwedstrijd moet spelen.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

We zagen een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft een beter Rohda Raalte en in de tweede helft was het andersom. Kortom een terechte eindstand. Deniz Sahbaz moest in de warming-up vanwege een blessure afhaken en zijn vervanger was Djeremy Zandvliet. Rohda Raalte had in de eerste helft op voorsprong moeten komen, maar verzuimde dit. In de tweede helft had Orion een aantal omzettingen gedaan en kon het vaker onder het hoge druk zetten van Rohda Raalte uitkomen en het creëerde dan ook kansen die door doelman Frans van Oldeniel (Man of the Match) telkens gekeerd werden.

Vlak voor tijd had Rohda Raalte zelfs nog stiekem de 1-0 kunnen maken, maar faalde helaas. Volgende week staat er een uitwedstrijd in Gendt op het programma tegen de Bataven.

Karakteristieken:
Rohda Raalte – Orion 0-0
Toeschouwers: 300
Scheidsrechter: Dhr. Janssen
Geel: Wesley Hansler (Rohda Raalte) & Alex Kwieman (Orion)

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Lennart Krijger, Alex de Jong, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C) (’75 Thom Strijland), Don van Rossum, Mart Lugtenberg, Wesley Hansler, Djeremy Zandvliet (’80 Sven Dikkers) & Lars van Schooten

Camera: Tawfeek Alfar
Montage: René Kappert
Interview: Bernard Jansen
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven