Nieuws

Rabo Woonactie voor leden Rohda Raalte

Speciaal voor alle leden (en ouders van jeugdleden) hebben wij als Sponsorteam in samenwerking met Rabobank en negen andere sponsoren een leuke Woonactie opgezet. Naast het feit dat je hiermee wellicht behoorlijk veel geld kunt verdienen voor jezelf, is deze actie ook goed voor de clubkas van Rohda Raalte. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Waarom deze actie?
De hypoheekrente is historische gezien erg laag en iedere (aanstaande) woningbezitter kan mogelijk duizenden euro’s voordeel behalen bij het afsluiten of oversluiten van de woninghypotheek. Onze sponsor Rabobank zoekt graag voor jou uit of er voor jou financieel voordeel te behalen is met jouw (bestaande of nieuwe) woninghypotheek. Dit doen zij geheel kosteloos. Als de uitkomst is dat er geen voordeel te behalen is, dan weet je in ieder geval dat je nog steeds goed zit met jouw woninghypotheek. Is er wel voordeel te behalen dan zal de Rabobank daar een passend voorstel voor kunnen geven. Kortom, ga met de Rabobank in gesprek en kijk welk voordeel jij kunt behalen!

Heb je jouw droomhuis gezien of heb je verbouwplannen? Of heb je een bestaande woninghypotheek en wil je weten of er simpelweg financieel voordeel te behalen is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek bij de Rabobank. Het kost je slechts een uurtje en kan je mogelijk veel opleveren…

Hoe werkt het?
Ben jij lid of ouder van een jeugdlid? Maak dan een afspraak tussen 1 maart en 30 juni 2020 voor een hypotheekgesprek met één van Rabobank financieel adviseurs: John Gereke (06-23096772) of Janiene de Ruiter (06-23462580). Voor ieder gepland hypotheekgesprek met een lid van Rohda Raalte ontvangt de club een bijdrage van € 50 voor in de clubkas! Sluit je een hypotheek bij Rabobank Salland dan wordt dit zelfs € 200 extra.

En je krijgt nog meer voordeel!
Om de actie nog interessanter te maken voor onze leden hebben wij als Sponsorteam ook andere sponsoren betrokken bij de actie. Ieder lid die met Rabobank Salland in gesprek gaat krijgt diverse voordeelcheques die in te wisselen zijn bij de volgende sponsoren: Keukenland Wijhe, Koolhof Schilderwerken, Binnenpoorte Hoveniers, Salland Makelaardij, Hannink Makelaars & Taxateurs, Salland Makelaardij, Rienties Wonen, Hoogeboom Raalte en Schoonmaakbedrijf Te Wierik. Met de voordeelcheque krijg je bijvoorbeeld korting op een taxatierapport, schilderwerken, meubels of tuinaanleg. De adviseurs van Rabobank vertellen er graag meer over tijdens het hypotheekgesprek.

Sponsor
Rabobank is al jarenlang sponsor van Rohda Raalte. Directeur bedrijven Paul Maas: ‘Een samenwerking waar wij trots op zijn! En dat zetten wij graag kracht bij door onder andere mooie acties en initiatieven in samenwerking met andere sponsoren! Goed voor de club én voor de leden’! Martijn Smit is als voorzitter van het Sponsorteam Rohda Raalte blij met alle sponsoren die hun steentje bijdragen aan de actie: ‘Deze actie is echt een win-win-win actie dus wij hopen dat veel leden er gebruik van gaan maken. Maak een uurtje vrij en ga geheel vrijblijvend in gesprek. Baat het niet dan schaadt het zeker niet!’

Voor jou geselecteerd

Naar boven