Nieuws

Nieuwe editie Rohda’s VoetbalQuiz op vrijdag 27 maart!

In onze geheel vernieuwde kantine wordt op vrijdag 27 maart aanstaande de zevende editie van Rohda’s Winter VoetbalQuiz gehouden. Een avond vol met humor en gezelligheid en voor de liefhebbers een paar pittige hersenkrakers. Net als verleden jaar is Rohda’s VoetbalQuiz er niet alleen meer één waarbij je alleen een leuke avond hebt als je (extreem) veel voetbalkennis van onzinnige feitjes hebt, maar juist ook leuk als onder het genot van een natje en een droogje een gezellige avond wilt hebben. En dat je dan af en toe een antwoord op papier moet zetten, dat hoort natuurlijk bij een quiz. De inschrijving is inmiddels geopend en wees er snel bij, want het gaat hard.

De Activiteitencommissie Senioren komt dit jaar opnieuw met een quiz die iets laagdrempeliger is voorgaande jaren. Minder hersenkrakers in de voorrondes, minder voer voor de echte feitenfetisjisten, maar juist meer voor ‘de gewone man’. Het format is net als anders: een spervuur aan vragen met als inzet een plek in de finale. Daarin wordt opnieuw gespeeld voor eeuwige roem, een plekje op de wisselbokaal en een leuke hoofdprijs. Uiteraard mogen wij net als voorgaande jaren drie kaarten voor de KNVB Bekerfinale weggeven. Maar er zijn meer prijswinnaars, want met enkele tussen ronden die eigenlijk meer weg hebben van een casino, wordt er gestreden om pitchers bier of ballen gehakt. Dat wordt smullen!

Dus: Denk jij dit keer vooral niet alles van voetbal te weten maar wil je wel gewoon een gezellig avondje uit? Dan is dit avondvullende programma op vrijdag 27 maart 2020 echt iets voor jou en je vrienden. In dit keer bijna honderdvijftig eenpuntsvragen nemen presentatoren Martijn Smit, Dick Vloedgraven en Sander Walraven je mee van Europacups tot Franse linksbuitens en van de trainers van de eerste divisie tot de Engelse stadions. En voor de fanatiekelingen die juist wel de hersens willen kraken: wees gerust, ook jullie komen genoeg aan je trekken.

Inschrijving

Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2020 wordt gehouden op vrijdagavond 27 maart om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur) in de volledig vernieuwde kantine van Rohda Raalte aan de Zwolsestraat 76. Er wordt gespeeld in twee -of drietallen en deelname kost vijf euro (cash) per persoon. Er is muntverkoop aan de bar (dit kan gepind worden). Meedoen? Schrijf je dan hieronder direct in!

    Teamgegevens:


    Deelnemers:


    Wees er snel bij, want vol = vol! Vanaf honderd deelnemers werken wij met een reservelijst.

    Voor jou geselecteerd

    Naar boven