Nuttige overwinning in Bemmel

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een nuttige, maar net zo belangrijke overwinning behaald in Bemmel tegen Sportclub Bemmel. Nadat sportclub Bemmel ‘kapot’ gespeeld was, liep Rohda Raalte uit naar een 0-3 overwinning.

In de eerste helft was het Rohda Raalte dat met de wind in de rug mocht spelen. Niet wetende of het hoge percentage balbezit daardoor kwam, of dat het kwam omdat Sportclub Bemmel diep inzakte of zover terug gedrongen werd, was het meeste balbezit voor de Raaltenaren. Het creëerde zich een aantal kansen, waar Sportclub Bemmel maar weinig tegenover zette of kon zetten. Toch was de ruststand 0-0.

Na rust hetzelfde beeld. Nadat Rohda Raalte op 0-1 was gekomen in de 51e minuut door een kopbal van Lars van Schooten, probeerden Bemmel toch wat meer aanvallender te spelen. Hierdoor kreeg Rohda Raalte meer ruimte en dat resulteerde dan ook in de 0-2, wederom via Lars van Schooten.

Het slot accoord was van Sven Dikkers die alleen voor de keeper van Bemmel kwam en zich met dit buitenkansje wel raad wist: 0-3. Met deze uitslag blijven de Raaltenaren meedoen in de kop van de ranglijst en zeker in de 2e periode, waar Rohda Raalte alles in eigen hand heeft. De laatste wedstrijd van de 2e periode staat op 2e paasdag in Gendt tegen de Bataven op het programma.

Volgende week zondag staat de streekderby tegen de Zweef op het programma op Sportpark Tijenraan. Tevens is er dan een leuk programma in onze vernieuwde kantine: Kantine Natmaak’n.

Sportclub Bemmel – Rohda Raalte 0-3