Nieuws

Vervolg Challenge, deel II (Update 10)

Wat een deelname voor onze challenge. Maar ook wat een inzet. Van sommige spelers ontvangen we meedere filmpjes nadat ze hun prestatie hadden verbetert. De filmpjes voor Challenge 1 mogen nog tot aankomende dinsdag worden ingeleverd. Dit omdat level 5 voor sommigen niet duidelijk is/was. Je moet 5x hooghouden maar ieder volgende contact met de bal moet je met een ander lichaamsdeel doen. Zie de ingeleverde filmpjes.

Dan challenge 2.
Tegen een muur passen/schieten, dribbelen en weer schieten (zie tekening). Hoeveel doelpunten kun je maken in een minuut? Breedte en hoogte van goal maakt niet. Tussen de goaltjes moet wel 1 meter zitten. Je mag ook een goaltje maken met 2 flessen/pionnen ect ect. Veel succes! Let op: De filmpjes van deze Challenge worden alleen nog geplaatst op de website, wanneer deze ‘liggend’ zijn gemaakt! Stuur je een filmpje in, dan geef je tevens toestemming tot plaatsing!

Tip voor onze hoofdtrainer. Laat de spelers van de selectie meedoen met de challenge. Blijven ze nog een beetje in conditie.

Succes allen!

Hoofd Opleidingen Rohda Raalte

Jurjen Kerkmeijer, Rohda Raalte JO11-1, 5 STERREN
Jelte Hulsman, Rohda Raalte JO13-1G, 5 STERREN
Jayden Grolleman, Rohda Raalte JO11-1, 5 STERREN
Baris Taflan, Rohda Raalte JO12-1G, 5 STERREN
Marco Spikker, Trainer Rohda Raalte JO15-2, 5 STERREN
Tim Berg, Rohda Raalte JO12-1G, 5 STERREN

Peter Vogel

Vince Jonkman, Rohda Raalte JO8-1, 2 sterren
Noah Koenjer, Rohda Raalte JO8-1, 3 sterren
Levi Koenjer, Rohda Raalte JO11-1, 5 STERREN
Tremen van Santen, Rohda Raalte JO12-1G, 5 STERREN

Voor jou geselecteerd

Naar boven