Nieuws

Selectie Rohda Raalte 1 krijgt steeds meer vorm

Hoewel de competitie momenteel stil ligt, gaan meerdere zaken achter de schermen zo goed als mogelijk door. Eind januari hebben wij middels een bericht op de website aangegeven welke spelers komend seizoen weer in het rood en geel te bewonderen zijn en welke spelers de club gaan verlaten. Hierbij volgt een update.

Met veel genoegen kunnen wij melden dat Lars van Schooten ook volgend seizoen onderdeel uitmaakt van de eerste selectie. De 27-jarige Raalternaar voetbalt sinds zijn zesde bij Rohda Raalte en al jaren is de aanvallende middenvelder een zeer belangrijke kracht in de selectie. Met zijn fabelachtige traptechniek en inzicht heeft hij al menig wedstrijd in het voordeel van Rohda Raalte weten te beslissen.

Naast de ervaren Lars van Schooten zijn wij als Rohda Raalte trots dat drie andere spelers die ook de gehele jeugdopleiding hebben doorlopen zullen worden toegevoegd aan de eerste selectie. Dit betreffen Demy Goedkoop, Niels Klink en Floris te Riele. Alle drie spelers hebben het huidige seizoen in het tweede team een goede ontwikkeling doorgemaakt met als beloning de promotie naar de eerste selectie. Wij wensen hen veel succes en wij hopen ze vaak binnen de lijnen te zien.

Onze aanvoerder Jesper Harmens heeft na maar liefst 13 seizoenen in het eerste van Rohda Raalte gevoetbald te hebben, besloten om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Jesper is inmiddels 34 jaar en het werk en het gezin werden steeds lastiger om te combineren met het voetballen. Hoewel de drive nog zeker aanwezig is, heeft Jesper het besluit genomen om te stoppen met voetballen. Als Rohda Raalte zijn wij Jesper veel dank verschuldigd. Aan het einde van het seizoen zullen wij op een passende wijze afscheid gaan nemen.

Ook Djeremy Zandvliet gaat Rohda Raalte verlaten, hij heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Djeremy kwam in de zomer van 2013 over van PEC Zwolle. Met onderbreking van een uitstapje naar Jong Go Ahead Eagles heeft Djeremy in totaal 5 seizoenen bij Rohda Raalte gevoetbald. Wij danken hem hartelijk voor zijn inbreng en ook van hem gaan wij op gepaste wijze afscheid nemen aan het einde van het seizoen.

Beleidsgroep Rohda Raalte 1

Voor jou geselecteerd

Naar boven