Nieuws

Ledenoproep: help onze sponsoren

Je staat er ongetwijfeld niet bij stil maar als wij onze 172 sponsoren niet hadden gehad, dan zou ieder lid ruim € 100,- meer contributie moeten betalen. Voor een club als Rohda Raalte zijn sponsoren dus eigenlijk onmisbaar en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. Onze sponsoren staan altijd voor ons klaar als wij hen om hulp vragen. Nu hebben zij echter onze hulp nodig want diverse sponsoren hebben het op dit moment door de Corona maatregelen erg lastig. Men name de retail en horeca worden hard geraakt maar eigenlijk wordt geen enkele branche ontzien.

Wat kun je doen als lid? Eigenlijk is het heel simpel. Koop zoveel als mogelijk bij onze sponsoren en stel aankopen niet uit. Al onze sponsoren nemen uiteraard de voorschriften van het RIVM in acht. Heb je nieuwe (sport)kleding nodig? Moet je huis geschilderd worden? Heb je trek in een lekkere afhaalmaaltijd? Wil je zaken in/om de woning aanpassen of verbouwen? Is het tijd voor een andere auto? Is de bril aan vervanging toe? Aarzel dan niet. Juist nu niet….

Kijk op www.rohda.nl/sponsoren om te zien bij welke sponsor je terecht kunt en help onze sponsoren. Zij staan altijd voor ons klaar, nu moeten wij als leden van Rohda Raalte voor hen klaar staan. Rohda Raalte heeft hart voor haar sponsoren. Samen staan we sterk en alleen samen komen we door de Corona-crisis heen!

Ps. Ben je sponsor en heb je de komende weken belangrijke informatie of een leuke actie? Tag ons op Facebook, Twitter of Instagram en wij zullen jouw actie delen.

Voor jou geselecteerd

Naar boven