Nieuws

Update selectie Rohda Raalte 1

Met veel plezier kunnen wij melden dat de eerste selectie het komend seizoen versterkt wordt met drie zeer talentvolle spelers. Dat zijn Julian van Hoogstraten (22), Kevin Peppels (21) en Jesse Pultrum (21).

Julian heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen bij Rohda Raalte en speelt, na een uitstapje in het eerste elftal van SV Raalte, thans in ons tweede elftal. De afgelopen twee seizoenen is hij al met enige regelmaat te bewonderen geweest in het eerste elftal. Met ingang van het nieuwe seizoen zal hij definitief onderdeel uit gaan maken van de eerste selectie en daar zijn wij als club heel erg blij mij.

Julian van Hoogstraten (Foto: Vanessa Driessen – Weertman)

De andere twee nieuwelingen, Kevin Peppels en Jesse Pultrum, voetballen op dit moment nog bij Enter Vooruit alwaar de twee vrienden hun hele jeugd samen hebben gespeeld. Beide spelers zijn toe aan een stap hogerop en willen zich graag verder ontwikkelen om te bezien waar hun plafond ligt. Na enkele gesprekken met onder andere onze nieuwe hoofdtrainer Laurens Knippenborg, waren Kevin en Jesse overtuigd dat Rohda Raalte voor hen beiden de ideale club is om een volgende stap te zetten. Wij heten Kevin en Jesse bijzonder hartelijk welkom bij Rohda Raalte en wensen heel veel plezier en veel mooie jaren in het Rood en Geel.

Kevin Peppels (Foto: Henk Pluimers)
Jesse Pultrum (Foto: Henk Pluimers)

Tevens kunnen we melden dat Lucas Jr. Wuarbanaran ook het komend seizoen is te bewonderen in het Rood en Geel. In eerdere berichten hebben wij reeds gemeld dat enkele spelers na dit seizoen stoppen bij Rohda Raalte. Dat zijn Jesper Harmens (stopt), Dirk Jan Klijn Velderman (stopt), Ruben Tepperik (stopt), Alex de Jong (Jong Go Ahead Eagles) en Djeremy Zandvliet (Helios). Hiernaast hebben nog twee spelers ons laten weten na dit seizoen te stoppen bij Rohda Raalte. Dat zijn Lennart Krijger (stopt) en Sven Dikkers (werk) die beiden na lang wikken en wegen tot hun afweging zijn gekomen. Wij zijn als Rohda Raalte blij hetgeen beide heren hebben bijgedragen aan onze club en zodra de situatie het toe laat zullen wij uiteraard ook van hen op een gepaste manier afscheid gaan nemen. 

Beleidsgroep Rohda Raalte 1

Voor jou geselecteerd

Naar boven