Nieuws

De jeugd mag weer trainen bij Rohda Raalte

Voetballen binnen de lijnen van Rohda Raalte is inmiddels al een flink aantal weken niet mogelijk. Het is echter veel belangrijker en pijnlijk om te zien dat er momenteel mensen bezwijken aan het Corona-virus. Voetbal is plotseling slechts een bijzaak. Hopelijk worden de effecten van de overheidsmaatregelen steeds beter zichtbaar en normaliseert de situatie zich gauw weer.

De jeugd mag weer voetballen
Vanaf woensdag 29 april is het voor onze jeugd onder strikte voorwaarden weer mogelijk om op ons sportpark te trainen. Voor ouders en trainers vinden jullie daarover informatie onderaan in de bijlagen van dit bericht. Wij doen onze uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen en te laten verlopen maar we hebben uw begrip nodig voor het feit dat dit ook voor ons een geheel nieuwe situatie is.

Houden we het financieel droog bij Rohda Raalte?
Zoals bij iedere vereniging lopen de kosten ook bij Rohda Raalte gewoon door. De geheel weggevallen inkomsten uit het clubhuis zijn doorgaans een absolute noodzaak om alle verenigingskosten te kunnen dragen. Hopelijk wordt de pijn verzacht door de incidentele overheidssteun; incidentele KNVB-kortingen en subsidies en eventuele andere bijzondere baten. Gelukkig kunnen we financieel een stootje hebben, maar een positieve exploitatie zal er dit seizoen waarschijnlijk niet inzitten.

Uiteraard is ook de contributie van cruciaal belang voor de exploitatie van onze vereniging. We doen dan ook een beroep op uw solidariteit. Blijf de vereniging steunen. Die vereniging dat zijn wij allemaal samen. We delen niet alleen de baten maar ook de lasten. Blijf lid van de club! We hebben uw steun hard nodig om de schade tijdens en na de crisis zoveel mogelijk te beperken.

Plannen
We zullen onze plannen voor de verbouwing van de kleedkamers (fase 2 en 3) zorgvuldig moeten afwegen. We houden de hand even op de knip en kunnen pas echt weer een klap geven op de grotere uitgaven als er zicht is op een normale exploitatie. Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil en werken we zaken op de achtergrond wel gewoon verder uit.

Sponsoren
Hopelijk komen al onze sponsoren goed uit deze crisis en kunnen we ook in de toekomst een beroep op hen blijven doen. Denk aan onze sponsoren bij jullie aankopen. Je vindt onze sponsoren hier: https://www.rohda.nl/sponsoren/

Evenementen en acties bij Rohda Raalte
Helaas is het Gé Nijboer Meisjes toernooi inmiddels afgelast. Ook de Korbeld-Rohdadag lijkt bijna onmogelijk te organiseren. Hier houden we echter nog een hele kleine slag om de arm. Misschien kunnen we nog kleinere activiteiten ontplooien. De Grote Rohda Raalte loterij is uitgesteld naar het begin van het volgende seizoen en het 7 tegen 7 toernooi op de donderdagavonden zal ook niet gespeeld worden. Ook de organisatie van het Rohda Raalte jeugdkamp is aan het nadenken over alternatieven.

Tot slot
Het is een ingewikkelde tijd, waarin we het liefst snel vooruitgang en duidelijkheid zien. Helaas is dat onmogelijk. We moeten ons aanpassen aan de gegeven omstandigheden en afwachten hoe de crisis zich gedurende de komende maanden en de competitiestart gaat ontwikkelen. We wensen jullie een goede gezondheid toe en hopelijk kunnen we elkaar binnenkort in betere omstandigheden weer ontmoeten. Blijf gezond!

Bestuur van Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven