Nieuws

Korbeld Rohdadag 13 juni 2020 gaat helaas niet door

Net als vele andere evenementen kan ook de Korbeld Rohdadag in dit voetbaljaar geen doorgang vinden. De voorbereidingen waren in volle gang en deze zijn natuurlijk gestopt, maar het aangepaste concept voor deze dag nemen we mee voor het volgende jaar.

Een speerpunt in dit concept is dat we de activiteiten bij de teams en verschillende doelgroepen neer willen leggen. Op deze manier bouw en vier je ook echt samen het feest. We hebben lang gewacht om het te cancelen, omdat er steeds de hoop was dat de maatregelen versoepelt zouden worden. Dusdanig dat er nog iets van een activiteit te organiseren zou zijn, maar dit is voor grote groepen amper mogelijk.

Klik hier om jullie een inkijk geven in hoe het zou zijn geweest.

Voor het volgende seizoen gaan we weer gewoon met veel enthousiasme aan de gang met de voorbereidingen. Voor tips en ideeën staan wij natuurlijk open, via het mailadres rohdadag@rohdaraalte.nl zijn we als commissie te bereiken.

Na het schrijven van dit stuk is het toch jammer dat het geen doorgang kan vinden. Toch laten we nog wel van ons horen. In overleg met het bestuur hebben we besloten om samen met de Activiteiten Commissie Senioren in het begin van het volgend seizoen nog iets te organiseren. Dat iets is nog niet concreet, maar we gaan hier mee aan de slag en dat komt vast goed met deze mooie groep vrijwilligers.

Tot snel,

Groeten Jurgen Oosterlaar (Voorzitter Rohda Korbeld dag)

Voor jou geselecteerd

Naar boven