Nieuws

Vooraankondiging indeling nieuwe teams

En dat was het seizoen 2019/2020. In een klap zijn we klaar en kunnen we ons richten op het seizoen 2020/2021. Nu moeten we wel zeggen dat we al bezig waren met het nieuwe seizoen, maar om zo te stoppen was wel even schrikken. We hadden nog zo veel op de planning staan; spelers met andere teams laten meetrainen, (functionering) gesprekken houden met spelers of ze misschien wel meer in hun mars hebben en dus hoger kunnen spelen of dat misschien een stapje terug beter voor hun ontwikkeling zou zijn. Van dit alles ………….. Laten we ons maar richten op het nieuwe seizoen.

Er is een nieuw beleidsplan geschreven. In dit plan willen we ons voetbalbeleid breder trekken. Het beleid zal van toepassing zijn op álle teams binnen de diverse leeftijdsgroepen van Rohda Raalte. Kortom ieder team, selectie of niet selectie hoort de aandacht te krijgen die ze verdient.

Dan de teamindeling. Met de verantwoordelijke mensen hebben we de teamindeling weer rond gekregen. We beseffen ons dat we niet een ieder tevreden kunnen stellen. Wijzigingen heb je nu eenmaal in de sport, al is het maar dat de ene speler naar een hogere leeftijdscategorie moet en de andere speler nog in dezelfde leeftijdscategorie moet blijven.

Het zal dit jaar iets anders gaan de afgelopen jaren in de hogere leeftijdscategorieën. De selectieteams (team 1 en 2) zullen bestaan uit 32 spelers. Bij aanvang van het seizoen zouden er meer spelers in de selectie kunnen zitten, echter dit aantal zal worden teruggebracht naar 30 à 32 spelers. Deze definitieve indeling zal volgen na een aantal trainingen en/of misschien wedstrijden. De spelers die het (net) niet hebben gered, zullen naar het derde team van de leeftijdscategorie gaan. Op deze manier willen we de spelers de gelegenheid geven om zichzelf in de selectie te spelen. Mocht de selectie minder dan 32 spelers hebben dan kunnen we deze later alsnog nog aanvullen.

En nu verder? Na de teamindeling kunnen we vanaf week 25 voorlopig door trainen tot eind juni. Van de trainer krijgt u te horen wanneer de training weer gaat aanvangen. Na een korte vakantie zal de training, de verwachting is begin augustus, weer kunnen starten. We zullen de staf van het team op de hoogte houden wanneer we weer “los” kunnen. Jullie krijgen bericht wanneer de “echte” start van het seizoen gaan beginnen.

Rest ons een ieder een fijne vakantie te wensen en als er vragen zijn dan kunt u deze mailen naar ho@rohdaraalte.nl

Met vriendelijke groet,

Peter Vogel, Hoofd opleidingen

Voor jou geselecteerd

Naar boven