Nieuws

Geen voetbalkamp, maar wel Rohda Speeldagen

Dit jaar is anders dan anders. Minder school, minder spelen op straat, minder voetballen en ook helaas geen voetbalkamp. Het coronavirus gooide ook voor het Rohda Raalte Voetbalkamp 2020 roet in het eten. Dus ook geen overnachtingen in tenten en dagen vol plezier op sportpark De Muggert in Wesepe. Maar de Kampcommissie wil dit jaar zeker niet zomaar voorbij laten gaan en zijn volop aan de slag gegaan met de organisatie van de Rohda Speeldagen 2020.

Geen overnachtingen in tenten, maar wel de sfeer, de spelletjes en de gezelligheid, zoals jullie van het voetbalkamp gewend zijn! “Gewoon naast de deur: op ons eigen sportpark.” Halleluja, daar zeg je toch geen nee tegen.

De speeldagen zijn bedoeld voor alle spelende jongens en meisjes van Rohda Raalte van Onder 9 tot en met Onder 13 (in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar) en vinden plaats op zaterdag 4 juli en/of zondag 5 juli 2020. De dagen zullen beginnen rond 10 uur in de ochtend en eindigen rond 22 uur in de avond. Aangezien we dit jaar zo veel mogelijk kinderen blij willen maken hebben we geen vastgesteld maximum aantal deelnemers. Aan de hand van het aantal inschrijvingen gaan we beslissen hoe de dagen worden ingedeeld.

Bijvoorbeeld wanneer er ongeveer 100 aanmeldingen zijn dan is deze groep kinderen twee dagen welkom en wanneer er meer dan 100 aanmeldingen zijn dan zullen we de kinderen gaan verdelen over twee dagen. Op deze manier houden we het zo coronaproof mogelijk en kunnen de kinderen in ieder geval één dag naar hartelust spelen, eten en plezier maken. De kosten voor beide dagen is €25,- per kind.

Hieronder staat het digitaal inschrijfformulier. Wil je meerdere kinderen inschrijven stuur dan de gevraagde gegevens naar kampcommissie@rohdaraalte.nl. De inschrijving voor de eerste Rohda Speeldagen zal op zondag 21 juni aanstaande sluiten. Dus vul voor die tijd onderstaand formulier in! De definitieve indeling van de dagen en verdere praktische informatie sturen wij daarna zo spoedig mogelijk per mail na. Heb je naar aanleiding van deze aankondiging nog vragen? Mail gerust naar kampcommissie@rohdaraalte.nl of neem contact op met hoofdkampleiders Joep (06-12359757) of Lotte (06-23507675).

Ooohh, en voor als je hem nog niet hebt gezien… de ‘aftermovie’ van het Rohdakamp 2019. Zo kun je nog even terugblikken op het “normale” Rohdakamp en alvast in de stemming komen voor de Rohda Speeldagen 2020 😊! We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Met sportieve groet,
Namens alle kampleiders

    Naam:
    Contactgegevens ouder/verzorger:


    Voor jou geselecteerd

    Naar boven