Nieuws

Heropening Rohda Raalte kantine op 1 juli

Rohda Raalte is voornemens om onze mooie nieuwe kantine weer te gaan heropenen op woensdag 1 juli aanstaande. De Beco is druk bezig om het protocol omtrent het Coronavirus uit te werken.

Wanneer is de kantine geopend?
In eerste instantie zal de kantine op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond geopend zijn. We hopen de hele maand juli en augustus open te gaan, mits er getraind wordt. Over opening op andere dagen zal er hier op de website dit gecommuniceerd gaan worden.

Corona-protocol
Er zal gewerkt worden volgens het Corona-protocol van de KNVB en/of de horeca. Er zal uitsluitend via munten en pin betaald kunnen worden. Munten kunnen gekocht worden in de automaat in de centrale hal. Wij willen iedereen dan ook verzoeken om zich aan dit Corona-protocol te houden!

De Beco en zijn vrijwillige medewerkers hebben er weer zin in om jullie in onze mooie nieuwe kantine weer te mogen verwelkomen, al is het dan in aangepaste vorm. Ook het terras zal geopend zijn. Het meubilair is helemaal opgeknapt en heeft een modern jasje gekregen. Tot snel!

Beco Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven