Nieuws

Nieuws vanuit de jeugdafdeling

Er komt een moment van afscheid nemen. Dat kan zijn omdat de club anders denkt en daarom een wijziging dient plaats te vinden of omdat de persoon aangeeft een andere koers te varen. We hebben het nu over Martijn Hollewand. Martijn krijgt een andere functie bij PEC Zwolle en kan geen of liever gezegd te weinig tijd vrij maken voor Rohda Raalte.

Martijn is de laatste jaren, samen met Eddie, technisch jeugdcoördinator van de onderbouw. Ik heb Martijn zelf leren kennen als een hardwerkende trainer in dienst van Rohda die er alles aan deed om de spelers beter te maken. Denk dat het ook zeker op zijn plaats is om hem hartelijk te danken voor zijn inzet de afgelopen jaren en hem veel succes toe wensen in zijn nieuwe functie bij PEC Zwolle.

Maikel & Richard

Daar waar er mensen weg gaan komen er ook weer anderen. Bij de onderbouw komt in de plaats van Martijn, Maikel Jansen of Lorkeers. Maikel is geen onbekende in Raalte. Wel onbekend is Richard Sollie die naast trainer/coach o19-1 ook technisch jeugdcoördinator van de onderbouw wordt.

Dan is Eddie nog een jaartje overeengekomen met Rohda Raalte en gaat hij verder met zijn taken als technisch jeugdcoördinator bij de onderbouw en de scouting.

Heel blij zijn we met de technisch begeleiders. Dit is een compleet nieuwe functie en met deze functie willen we meer, en kunnen we meer, in de breedte kijken. Geweldig en zeer trots zijn we dat we deze mensen hebben kunnen overtuigen van de belangrijke taak binnen de organisatie.

Alles op een rij:
Technisch coördinator: Maikel Jansen of Lorkeers
O6/O7/O8 Harold Berg Technisch begeleider/coördinator
O9 Bjorn van Til
O10 Martin Tigchelaar

Technisch coördinator: Richard Sollie
O11 Rob Grolleman
O12 Mario Koopman
O13 Richard Sollie

Eddie van den Berg: scouting en technisch coördinator pupillen

Met vriendelijke groet,

Hoofd Opleidingen Rohda Raalte
Peter Vogel

Voor jou geselecteerd

Naar boven