Nieuws

Nieuwe procedure vergaderruimte reserveren

Vanaf nu gaat het reserveren van vergaderruimte via vergaderen@rohdaraalte.nl. Daniëlle Blanke is toegetreden tot de secretariaatscommissie en beheert dit e-mailadres. In de regel zal binnen 24 uur gereageerd worden. De aanvragen dienen voorzien te worden van een begin- en eindtijd. Daarnaast moet het geschatte aantal personen aangegeven worden.

Rechtstreeks met Daniëlle bellen verdient niet de voorkeur. Op verzoek zal eventueel het Whatsapp (telefoon-)nummer van Daniëlle verstrekt worden.

Zonder aanvraag mag geen gebruik gemaakt worden van de vergaderruimten.

Alleen in acute situaties kunnen de ruimtes ook via de algemeen secretaris gereserveerd worden.

Beheer vergaderruimten
De aanvragen zijn verantwoordelijk voor het schoon en netjes achterlaten van de gebruikte ruimte. De verwarming dient, indien nodig, teruggedraaid te worden en het licht wordt uitgedaan.

Sleutels
Voor mensen zonder sleutel kan, voor wat betreft de bestuurskamer en het wedstrijdsecretariaat, een code van het sleutelkastje bij Daniëlle verkregen worden. Dit kastje hangt naast de deur van de bestuurskamer. Voor wat betreft Het SCAS-gebouw hangt het sleutelkastje naast de deur boven. De codes zullen regelmatig gewijzigd worden. Na gebruik van de vergaderruimte dient je de sleutel terug te hangen en de code te verdraaien.

Rien van der Hooft, Algemeen secretaris

Voor jou geselecteerd

Naar boven