Nieuws

Rohda Raalte 2 trapt nieuwe seizoen af

Vrijdagavond 26 juni, 28 graden, om 20:00 uur is op twee afmeldingen na de gehele 2e selectie klaar voor de presentatie van de staf voor het nieuwe seizoen. Christiaan Veltmaat en Sil Hoonhorst hebben in een half uurtje aangegeven wat ze van de spelers verwachten en maar ook wat spelers van de staf mag verwachten. Duidelijkheid, ontwikkeling, iedere week beter worden zullen belangrijke pijlers zijn.

Onder het toezien oog van de nieuwe hoofdtrainer Laurens Knippenborg, die zich ook heeft voorgesteld aan de groep, werd ook aangegeven dat Rohda Raalte wedstrijden gaat spelen met een team O23. Dit zullen vriendschappelijke doordeweekse wedstrijden zijn.

Helaas was op deze avond de staf nog niet helemaal rond. Jacco Mestebeld, de vaste assistent scheidsrechter, stop na tig jaren. Kortom we zullen op zoek moeten naar een nieuwe assistent-scheidsrechter. Wij willen, mede namens alle selectiespelers en stafleden door de jaren heen, Jacco enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Na ruim 25 jaar grensrechter te zijn geweest bij Rohda Raalte maakt hij nu tijd vrij om op zondag meer tijd te hebben voor zijn familie en de wedstrijden van ons 1e elftal te kunnen gaan bekijken. Een clubman in hart en nieren!

Technische commissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven