Nieuws

Kick Off jeugdopleiding Rohda 2.0

Vlak voor de vakantie, het einde van het seizoen, maar direct ook alweer de start voor het komende seizoen.

In de Bult is een stuk te lezen over de nieuwe koers van de tak voetbalzaken binnen de organisatie van Rohda 2.0. Afgelopen maandag 29 juni de eerste samenkomst van een gedeelte van de vrijwilligers die een onderdeel zullen zijn van de Jeugdopleiding.

Na een korte inleiding door de voorzitter Han Reinders nam Floris de Graaf het woord en nam de aanwezigen mee in het proces hoe de nieuwe voetbal organisatie is ontstaan en welke ontwikkelpijlers de komende periode onderdeel zullen zijn van Rohda 2.0.

Teamleider voetbalzaken Wim Kieftenbelt nam van de gelegenheid gebruik zich voor te stellen waarna alle andere betrokkenen werden voorgesteld.

Daarna was het aan Hoofd opleidingen Peter Vogel, die gaf de aanwezigen zijn visie op voetbal en opleidingen binnen Rohda wat moet gelden voor alle teams. Aandacht voor iedereen is binnen deze visie een belangrijk onderdeel.

De volgende stap zal vlak voor de start van het nieuwe seizoen plaats vinden op zaterdag 15 augustus samen met de trainers en leiders van de jeugdopleiding (f-league t/m O19).

 ‘Rohda Raalte, de voetbalvereniging waar iedereen zich thuis voelt, met elkaar en voor elkaar’

Foto’s zijn van Luck Haerlman

Voor jou geselecteerd

Naar boven