Nieuws

Aanstaande zondag: Start competitie

Rohda Raalte start aanstaande zondag met een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan de competitie in de 1e Klasse E. Nadat er op 8 maart voor het laatst voor de competitie gespeeld werd (Sc Bemmel uit(0-3)), is iedereen wel weer toe aan een echte competitie-wedstrijd. De Raaltenaren starten deze competitie met een sterk verjongd nieuw team en ook de technische staf is vernieuwd.

De resultaten in de voorbereiding zijn simpelweg goed te noemen, het vertoonde spel daarentegen is nog in opbouw. Maar dat heeft elk team in deze moeilijke coronatijd. Onze nieuwe hoofdtrainer Laurens Knippenborg zal in elk geval de sterkst mogelijk opstelling de wei in gaan sturen!

Ook FC Winterswijk heeft veel veranderingen in het team ondergaan. Zo is onder andere hun beste speler naar Longa’30 vertrokken en ook is er een nieuwe staf.

Rohda Raalte en FC Winterswijk speelden in Raalte drie keer eerder. Grootste uitslag was 7-1 in het seizoen 2017-2018. De Raaltenaren verloren op eigen terrein nog niet van de Achterhoekers. Afgelopen seizoen kwamen beide teams niet verder dan 0-0.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Weever uit Vorden. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Jaspers Faijer en Dhr. Sprukkelhorst. Er zal worden afgetrapt door Pupil van de Week Vince Koopman met de bal van Wedstrijdsponsor Horeca Groothandel List uit Raalte! We verzoeken iedereen zich te houden aan het Corona-protocol! KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven