Nieuws

Aanstaande zaterdagavond: De Sallandse Derby ROHDA Raalte – vv Heino

Aanstaande zaterdagavond staat de Sallandse Derby tussen Rohda Raalte en de vv Heino op het programma. We ontvangen hoofdtrainer Martijn de Vogel, zijn staf en spelers op Sportpark Tijenraan. Het zal een zeer speciale editie worden. Géén publiek, géén aanmoedigingen van de supporters, géén sponsormeeting vooraf, géén gezellig samen zijn met de Vrienden van Rohda Raalte en de Vrienden van de vv Heino.

Wat er wel is, is prestige. Beide ploegen willen natuurlijk zeker niet verliezen en het liefst de 3 punten behalen. In de afgelopen 4 seizoen wist vv Heino niet van Rohda Raalte te winnen. Ze zullen dit graag willen. Het is aan de mannen van hoofdtrainer Laurens Knippenborg om deze ongeslagen situatie in stand te houden!

De wedstrijd zal live worden uitgezonden op het YouTube kanaal van RTV Oost. Wij zullen proberen om het via deze website ook te laten zien.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. B. Kuiper uit Vaassen en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Winkel en Dhr. Rozema. Aanvang is 19:00 uur

Voor jou geselecteerd

Naar boven