Nieuws

Tien nieuwe sponsoren voor Rohda Raalte

Is er naast al het vervelende nieuws rondom corona ook nog wat positiefs te melden? Jazeker! Met trots kunnen wij als Sponsorteam van Rohda Raalte melden dat wij de afgelopen maand maar liefst 10 nieuwe sponsoren hebben weten te verbinden aan onze mooie vereniging. Via deze weg willen wij de volgende sponsoren dan ook van harte welkom heten:

Naast bovenstaande nieuwe sponsoren zijn wij trots op het feit dat het sponsorcontract met Bouwbedrijf Vosman is herzien en daarbij aanzienlijk is uitgebreid. Eén van de onderdelen hiervan is dat de linker sta tribune aan de bovenzijde (33 meter) en op de achterwand (6 borden van ruim 3 meter) geheel zal worden voorzien met borden van Bouwbedrijf Vosman. Het wordt binnenkort dus wat groener rondom het hoofdveld…

Wij danken alle bovenstaande sponsoren hartelijk voor hun bijdrage. Voor Rohda Raalte is de steun van sponsoren essentieel, zeker in financieel lastige tijden zoals deze waarbij de kantineomzet als belangrijke inkomstenbron voor de vereniging is weggevallen. Onze sponsoren steunen ons, wij hopen ook dat onze leden onze sponsoren (blijven) steunen. Vandaar dat wij graag nogmaals het bericht van april 2020 onder de aandacht willen brengen: https://www.rohda.nl/17227/ledenoproep-help-onze-sponsoren/.

Uiteraard stoppen wij als Sponsorteam niet met werving van nieuwe sponsoren. Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met sponsorteam@rohdaraalte.nl en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor jou geselecteerd

Naar boven