Nieuws

Aanstaande vrijdagavond livestream Onder 8 Champions League

Zoals bekend spelen we op de vrijdagavond een interne competitie bij de F-leaque en de O8 groep. De O8 toppers spelen een Champions Leaque 4 tegen 4 toernooi en de F-leaque spelen hun 4 tegen 4 wedstrijden onderling. Tijdens deze vervelende coronatijd mogen de ouders niet op het sportpark komen en kunnen ze hun helden niet zien voetballen!

Zie daar, met medewerking van het Media en Communicatie Team van Rohda Raalte bestaat de mogelijkheid om deze wedstrijden live te volgen! Op vrijdag 27 november 2020 worden de Champions-Leaque wedstrijden van de O8 groep live uitgezonden op Youtube. De livestream zal aanvangen om 17:30 uur. Zo kunnen ook opa’s en oma’s op hun tv live meekijken.

De wedstrijden van de F-Leaque worden op deze wijze op vrijdag 4 december 2020 uitgezonden. De aanvangstijd van deze livestream is 17:45 uur. Deze wedstrijden zijn te volgen via deze link: https://youtu.be/P8eFbk8EKWo.

Wilt u zoon of dochter ook een keer meedoen bij de interne O8 of F- League? Stuur dan een mail naar oc-fleague-onder10@rohdaraalte.nl ter attentie van Luck Haerlman.

Ook het Media en Communicatie Team is nieuwe vrijwilligers nodig om onder andere vaker livestreams uit te gaan zenden. Lijkt je dit ook leuk, of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar rohdaclubmensen@rohdaraalte.nl.

Voor jou geselecteerd

Naar boven