Nieuws

Kan de jeugd blijven sporten bij Rohda Raalte?

Nu de uitbraak van Corona virus binnen het Carmel college in Raalte vervelende vormen heeft aangenomen, willen we ook richtlijnen vanuit Rohda Raalte delen. Binnen een schoolgemeenschap zal het virus zich eenvoudiger verspreiden dan buiten op het sportveld. Dit is ook de eerdere basis geweest om onze jeugd wel te laten sporten, maar de kleedkamers te sluiten.

We volgen de geldende regels, waarbij buiten sporten voor de jeugd nog mogelijk is. Ook willen we iedereen zoveel mogelijk laten voetballen binnen de teams waar het verantwoord is. Voor nu laten we het over aan het kader van de teams of men het nog aanvaardbaar vindt om door te trainen. Er zijn al een aantal teams vroegtijdig gestopt, omdat bijvoorbeeld het spelersaantal tijdelijk te laag was om te gaan trainen. Als je als ouder/verzorger meent je kind toch thuis te willen houden is dat begrijpelijk. Overleg dit met de leiders en/of trainers van het team.

Komende zaterdag gaat het laatste onderlinge mixtoernooi van dit jaar niet door. Deze week en volgende week is het sportpark nog open voor de jeugdtrainingen. Vanaf zaterdag 19 december t/m zondag 3 januari 2021 is het sportpark gesloten.

Uiteraard blijven de basisregels voor wat betreft Corona van toepassing: Thuisblijven bij klachten en laat je testen. Voor seniorenteams gelden nog de restricties van trainen in groepen van 4 personen op 1,5 meter afstand en aanmelden bij de voorzitter.

Mochten er andere inzichten ontstaan in de komende tijd, dan kan het zijn dat ons standpunt wordt aangepast.

Alvast prettige feestdagen!

Het Corona uitvoeringsteam

Voor jou geselecteerd

Naar boven