Nieuws

Kan de jeugd blijven sporten bij Rohda Raalte? (update 2 januari 2021)

De lockdown ingaande 15 december jongsleden heeft voor de buitensporten bij de jeugd geen consequenties. Rohda Raalte volgt de geldende regels, waarbij buiten sporten voor de jeugd nog mogelijk is. Ook willen we de jeugd zoveel mogelijk laten voetballen binnen de teams. Het sportpark is maandag 4 januari weer open om te trainen voor de jeugd.

Voor nu laten we het over aan het kader van de teams of en wanneer men wil gaan trainen. We gaan wel onderzoeken hoeveel teams er gaan starten, vanaf wanneer en de eventuele bezwaren. Als je als ouder/verzorger meent je kind toch thuis te willen houden is dat begrijpelijk. Overleg dit met de leiders en/of trainers van het team.

Uiteraard blijven de basisregels voor wat betreft Corona van toepassing:

– thuisblijven bij klachten en laat je testen

– kleedkamers blijven gesloten

– denk 1,5 mtr. afstand tussen ouders bij brengen en halen van uw kind

– geen ouders aanwezig op het sportpark

Senioren

Op dit moment zien we voor seniorenteams nog geen echte mogelijkheden om weer te gaan trainen. Er gelden nog de restricties van trainen in groepen van 2 personen op 1,5 meter afstand. Hier zien we nog teveel bezwaren om in de praktijk een fatsoenlijke training te kunnen organiseren. Bij vragen graag melden via de mail bij voorzitter@rohdaraalte.nl. Mochten er andere inzichten ontstaan in de komende tijd, dan kan het zijn dat ons standpunt wordt aangepast.

Het Corona uitvoeringsteam

Voor jou geselecteerd

Naar boven