Nieuws

Kan de jeugd blijven sporten bij Rohda Raalte? (Update 23 januari 2021)

De afgekondigde avondklok heeft voor het buitensporten bij de jeugd wel enige consequenties. Het sportpark zal uiterlijk om 20.30 uur dichtgaan en wordt dus eerder afgesloten. Voor de trainende jeugdteams met een normale startijd van 20:00 uur, zal in overleg een alternatief worden geboden met een starttijd van 19:00 uur. Op deze manier kunnen deze teams toch 1 x per week trainen. Hiervoor wordt met de betreffende teams contact over opgenomen.

De zaterdag blijft beschikbaar voor onderlinge jeugd wedstrijden of trainingen. Bij interesse graag per e-mail contact opnemen met wedstrijdsecretaris Gerard Rientjes.

Het sportpark is vanaf 4 januari jongstleden weer geopend. Veel jeugdteams zijn ondanks de lock-down van 15 december weer begonnen, enkele teams zijn door omstandigheden nog niet gestart. Voor nu laten we het over aan het kader van de teams of en wanneer men wil gaan trainen. Als je als ouder/verzorger meent je kind toch thuis te willen houden is dat begrijpelijk. Overleg dit met de leiders en/of trainers van het team.

Uiteraard blijven de basisregels voor wat betreft Corona van toepassing:
– thuisblijven bij klachten en laat je testen
– kleedkamers blijven gesloten
– denk 1,5 meter afstand tussen ouders bij brengen en halen van uw kind
– geen ouders aanwezig op het sportpark

Senioren
Op dit moment zien we voor seniorenteams nog geen echte mogelijkheden om weer te gaan trainen. Er gelden nog de restricties van trainen in groepen van 2 personen op 1,5 meter afstand. Hier zien we nog teveel bezwaren om in de praktijk een fatsoenlijke training te kunnen organiseren. Ook hier is de avondklok een extra belemmering.
Bij vragen graag melden via de e-mail bij voorzitter Han Reinders. Mochten er andere inzichten ontstaan in de komende tijd, dan kan het zijn dat ons standpunt wordt aangepast.

Het Corona uitvoeringsteam

Voor jou geselecteerd

Naar boven