Nieuws

ROHDA Raalte en Intersport Bols Teamsport verlengen samenwerking

Decennia lang zijn Rohda Raalte en Intersport Bols Teamsport (voorheen Intersport Schutte) als partners al met elkaar verbonden. Dat dit van beide kanten goed bevalt blijkt wel uit het feit dat het bestaande contract is opengebroken en weer voor een aantal jaren is verlengd.

Het nieuwe contract is na meerdere constructieve gesprekken tussen Rohda Raalte en Intersport Bols Teamsport tot stand gekomen en ook Deventrade (importeur van onder ander Hummel in Nederland) heeft hierin goed meegedacht. Naast aangepaste afspraken over kortingen en sponsorbedragen is hierbij ook aan de leden van Rohda Raalte gedacht. De gehele clubcollectie van Rohda Raalte is via een ledenwebshop met 10% korting aan te schaffen door ieder lid. Via een gratis VIP-app kunnen alle leden daarnaast 10% korting krijgen op alle andere aankopen in de winkel van Intersport Bols (bestaande 7,5% directe korting en 2,5% opbouw spaarsaldo). Tot slot gaat Intersport Bols 1x per jaar een VIP-avond houden waarbij geregistreerde Rohda Raalte-leden (inclusief één introducee) 20% korting krijgen op alle artikelen in de winkel.

Alle partijen zijn zeer content met de nieuwe overeenkomst en kijken vol vertrouwen uit naar voortzetting van de jarenlange samenwerking. Met het zetten van een handtekening onder een nieuw contract hebben Peter Kalkman namens Intersport Bols Teamsport en Han Reinders en Martijn Smit namens Rohda Raalte dit onlangs bekrachtigd (zie foto).

Peter Kalkman: “Als Intersport Bols Teamsport zijn wij heel erg trots en blij dat we de samenwerking met Rohda Raalte kunnen continueren. Rohda Raalte is een toonaangevende en vooruitstrevende vereniging waaraan wij ons graag nog lang aan verbinden. Het is mooi om te zien dat van beide kanten de waardering groot is en we samen de toekomst tegemoet gaan.” Han Reinders en Martijn Smit onderstrepen deze woorden namens Rohda Raalte. ‘Vaste partners steunen elkaar en zijn voor ons als vereniging heel erg waardevol. Zo hebben wij het werk bij de vernieuwbouw van ons clubhuis ook zoveel mogelijk onze vaste partners c.q. sponsoren verdeeld. Met de verlenging en upgrading van het contract met Intersport Bols Teamsport wordt de jarenlange relatie voortgezet en daar zijn wij zeer content mee.’

V.l.n.r. Martijn Smit, Peter Kalkman en Han Reinders. Foto gemaakt door Luck Haerlman

Voor jou geselecteerd

Naar boven