Nieuws

Indeling nieuwe jeugdteams seizoen 2021-2022

De teamindeling van de nieuwe jeugdteams is bekend. In bijgevoegde documenten staan de indeling van de teams voor het seizoen 2021-2022.

Kennismakingsbijeenkomst nieuwe jeugdteams
In  verband met Corona is het momenteel niet mogelijk om een kennismakingsbijeenkomst voor spelers en ouders/verzorgers te houden. Hopelijk kan na deze alsnog na de zomervakantie en bij aanvang van het nieuwe seizoen gehouden worden.

Leiding nieuwe jeugdteams
Nog niet alle teams zijn voorzien van een leider en/of trainer. Ben je geïnteresseerd om komend seizoen leider of trainer te worden dan kun je mailen naar oc-jeugdopleiding@rohdaraalte.nl
De teams die nog niet voorzien zijn van een leider en/of trainer worden hiervoor op korte termijn benaderd.

Training nieuwe jeugdteams
Van maandag 7 juni tot en met zaterdag 10 juli is het voor de nieuwe teams mogelijk om te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen op de zaterdag. Trainen kan volgens het tijdelijk trainingsschema.

Wij horen graag van alle teams of in de maand juni gestart wordt met de training of gestart wordt na de zomervakantie. Graag ontvangen wij bericht via training@rohdaraalte.nl.

Daarnaast is het mogelijk om in de zomervakantie van maandag 12 juli tot en met zaterdag 15 augustus te trainen. Dit kan alleen door aanmelding vóór 25 juni bij Jan Klein Douwel via jankleindouwel46@gmail.com

Kleedkamers
De kleedkamers mogen vanaf 7 juni weer gebruikt worden.
!!!Let op!!!: De nummering van de kleedkamers is gewijzigd. In onderstaand documenten lees je de kleedkamerindeling en nieuwe nummering van de kleedkamers.

Uitgifte materialen
Teams die in de maand juni willen trainen kunnen de trainingsmaterialen en wedstrijdballen in ontvangst nemen. Hiervoor moet je een mail sturen naar materialen@rohdaraalte.nl.
Teams die in augustus starten kunnen op een later moment mail sturen naar materialen@rohdaraalte.nl

Start seizoen 2021-2022

In onderstaand overzicht is de planning opgenomen van de start voor het komende seizoen.

Voor vragen kun je contact opnemen met de jeugdopleiding via oc-jeugdopleiding@rohdaraalte.nl Sportieve groet,

Jeugdopleiding Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven