Nieuws

Parkeren op de nieuwe parkeerplaats

Het wordt weer drukker op het sportpark nu de wedstrijden weer van start gaan. Dit vinden wij fijn om te zien, toch betekent het dat de problematiek rondom het parkeren weer gaat spelen. Wij willen je dan ook vriendelijk, maar toch dringend verzoeken om je auto altijd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats (achter de tribune)!

Waarom?
Simpel, de parkeerdrukte is met name in het weekenden te hoog op de oude parkeerplaats. Auto’s worden neergezet op de parkeerplaats van het nieuwe Sportcentrum Tijenraan, waardoor er te weinig capaciteit over blijft voor de bezoekers van het Sportcentrum. Parkeren in het gras of op het trottoir langs de weg is zeker niet wenselijk, zo ontstaan er namelijk gevaarlijke situaties.

Wat als we dit niet doen?
Dan is er een kans dat er dwingende maatregelen vanuit de gemeente komen, zoals een hek op de oude parkeerplaats waardoor al het fiets- en brom verkeer ook via een nieuwe ingang moet komen óf zelfs een stuk van de staantribune gesloopt moet worden om ruimte te maken voor al dit extra verkeer. En dat willen wij, zoals je begrijpt, voorkomen. 

Wat willen we bewijzen?
Dat wij, als Rohda clubmensen, de discipline kunnen opbrengen om aan de vraag te voldoen.

Dus kortom
Wen en dwing jezelf om te parkeren op de nieuwe parkeerplaats. Dus ook niet ‘even kijken’ of er een plekje is op de oude parkeerplaats of toch te parkeren bij het Sportcentrum Tijenraan. Een groot bijkomend voordeel: op de nieuwe parkeerplaats van Rohda Raalte is er altijd plek. Het scheelt je dus tijd in het zoeken naar een plek. Daarnaast is de loopafstand voor ons als sportieve mensen goed te doen, toch?

Alvast dank voor jullie medewerking.

Voorzitter Rohda Raalte
Han Reinders

Voor jou geselecteerd

Naar boven