Nieuws

Eindelijk weer om het “Eggie’!

Dit weekend start voor bijna alle teams van Rohda Raalte de competitie. Na bijna een jaar geen competitiewedstrijden gespeeld te hebben, kan het nu eindelijk weer los gaan. Voor ons vlaggenschip betekend dit aanstaande zondag 26 september een thuiswedstrijd tegen het Arnhemse Masv. Het is het eerste treffen tussen beide teams in de historie. Bij Masv speelt onder andere de bij ons bekende Orveo Ubbergen.

Rohda Raalte kende net als de meeste clubs een moeizame start van het seizoen met veel blessures. Nu het eindelijk van start kan gaan, lijken het aantal blessures in de selectie kleiner te worden en kan er gesmeed gaan worden aan automatismes. Helaas is dit voor Lars van Schooten niet het geval. Hij heeft een zware blessure over gehouden aan de voorbereiding. In de wedstrijd tegen 2e Divisionist raakte hij zwaar geblesseerd.

Nu de coronaregels weer versoepeld zijn, willen we onze supporters en bezoekers toch vragen om nog voorzichtig te zijn.

De wedstrijd staat aanstaande zondag onder leiding van Dhr. Smeenk en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Yanat en Dhr. van Tent. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven