Prima start van de competitie

Mede door een hattrick van Deniz Sahbaz en een benutte strafschop van Mart Lugtenberg, won Rohda Raalte zondagmiddag vrij eenvoudig van nieuwkomer Masv uit Arnhem. Na 31 minuten spelen stond er al een 3-0 voorsprong voor de Raaltenaren op het scorebord.

Deniz Sahbaz tegen Alcides

Rohda Raalte was met name in de eerste helft heer en meester. De Arnhemmers stelden daar af en toe een aanval tegenover. Vlak voor rust kwam men niet verder dan het raken van de paal. De score had dan uiteindelijk ook veel hoger uit moeten vallen. Helaas misten Wesley Hansler en Julian van Hoogstraten enkele 100% kansen.

Kortom een goede start van de competitie. Volgende week staat er al een heuse topper op het programma. Rohda Raalte reist dan af naar Huissen om dan de strijd aan te gaan met RKHVV dat vanmiddag met 1-6 won van Tubantia.