Zondag een topper in Huissen

Rohda Raalte reist aanstaande zondag af naar Huissen. Doordat beide ploegen afgelopen zondag hun eerste competitiewedstrijd beiden met grote cijfers wonnen, kunnen we zeggen dat dit direct al een topper is in de 1e Klasse E.

Afgelopen seizoen werd er maar 45 minuten gespeeld in Huissen. Met een 0-1 voorsprong bij de rust, gaf de scheidsrechters destijds aan niet verder te kunnen wegens een blessure. Kevin Peppels maakte toen het enige doelpunt.

Of hij er deze zondag bij is, is nog een vraag. Hij is herstellende van een blessure. Voor de rest heeft trainer/coach Laurens Knippenborg genoeg keuze om een goed team op te stellen.

De wedstrijd in Huissen zal worden geleid door Dhr. Degirmenci en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Rozema en Dhr. Lobeek. Aftrap is om 14:00 uur.