Nieuws

Aanstaande zondag wederom tegen de koploper

Aanstaande zondag staat er voor Rohda Raalte wederom een duel tegen de koploper op het programma. In Tubbergen spelen we dan tegen TVC’28, dat op doelsaldo momenteel de koploper is.

Beide teams hebben momenteel een doelsaldo van +5, echter heeft TVC’28 al acht keer het net weten te vinden en Rohda Raalte zes keer. In het verleden wonnen de Raaltenaren drie keer in Tubbergen, echter de laatste editie won TVC’28 met 2-1.

Bij Rohda Raalte wordt de selectie alsmaar fitter en fitter. Je ziet gewoon per week het niveau omhoog gaan. Dat zal ook moeten daar TVC’28 een stugge compact spelende tegenstander is met snelle counters. Kortom, het belooft een spannende pot te worden aanstaande zondag in Tubbergen.

Het duel op sportpark ‘De Grote Moat’ vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Khalifa uit Arnhem. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Koenderink en Dhr. Evers.

Overigens is er deze week geloot voor de eerste Knock-Out ronde voor de KNVB Oost District Beker. Hier is Rohda Raalte gekoppeld aan zaterdag 3e Klasser Nieuwleusen. De wedstrijd zal gespeeld worden in Nieuwleusen op zaterdag 13 november, aanvang 17:00 uur.

Voor jou geselecteerd

Naar boven