Nieuws

Aanstaande zondag derby tegen sv Dalfsen

Voordat we ons gaan op maken voor de Grote Sallandse Derby van volgende week zaterdagavond 23 oktober in Heino, spelen we eerst aanstaande zondag een andere derby. We ontvangen aanstaande zondag streekgenoot sv Dalfsen, dat nu zijn derde seizoen in de 1e klasse in gaat.

Sv Dalfsen speelt nu voor het 2e seizoen in de 1e Klasse E. Daarvoor speelden de Dalfsenaren in Noord. Het is de allereerste confrontatie tussen beide clubs op 1e Klasse niveau.

Na het gelijke spel van vorige week in Tubbergen, willen de Raaltenaren orde op zaken stellen en goed voor de dag komen. Het spel zal nauwkeuriger en beter moeten! Een voordeel is dat de gehele selectie, op Lars van Schooten na, fit is. Lars zullen we waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie zien na zijn zware blessure die hij opliep in de voorbereiding tegen Staphorst. We) wensen Lars alle sterkte toe met zijn comeback!

Dalfsen doet het boven verwachting goed. Het verloor de eerste wedstrijd van koploper Sc Bemmel (0-2) en won van de Bataven (1-3) en Columbia (2-1). Ook in Raalte wil men natuurlijk de punten zien te pakken.

De wedstrijd staat aanstaande zondag onder leiding van Dhr. van Schaik uit Groenlo en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Smelt en Dhr. Uiterwijk. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door Assink Weustink Elektro. Zij zijn wedstrijdsponsor deze middag!

Voor jou geselecteerd

Naar boven