Gelijkspel tegen Columbia

Rohda Raalte heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen het Apeldoornse Columbia. In een boeiend, maar matig duel, wisten beide teams maar enkele 100% kansen af te dwingen. Rohda Raalte deed dat in de eerste helft en Columbia in de 2e helft. Zo kwam ook de terechte 1-1 eindstand op het scorebord.

Voor Rohda Raalte scoorde Kevin Peppels in de 11e minuut na een prima voorzet diagonaal in de verre hoek. Even later had Kevin de stand op 2-0 moeten zetten toen hij één op één stond met de keeper van Columbia

Na rust was het Dylan de Bruin die de gelijkmaker aantekende in de 57e minuut. Halverwege de 2e helft had Columbia ook zomaar op 1-2 kunnen komen middels een fantastisch afstandsschot. De bal kwam onderkant lat weer het veld in stuiteren.

Door dit resultaat staat Rohda Raalte momenteel op een 5e stek. Volgende week wacht Bvc’12 in Beek Ubbergen.