Nieuws

Op bezoek bij BVC’12

Rohda Raalte gaat zondag op bezoek bij BVC’12 in Beek-Ubbergen. In deze verste uitwedstrijd van dit seizoen is het zaak om de punten mee terug te nemen naar Raalte, daar de ploegen boven Rohda Raalte onderling tegen elkaar spelen.

Toch zal dit geen makkie gaan worden. BVC’12 dat zijn eerste 5 wedstrijden verloor van ploegen die bovenin staan, zal de winning mood van afgelopen weeken (1-3 winst bij de Bataven) door willen trekken. Dit onder andere door Rik Sebens, die de eerste paar competitie wedstrijden vanwege een blessure moest missen.

Bij Rohda Raalte zal het gewoon beter moeten als wat men afgelopen weken voorgeschoteld heeft. Dit zal gebeuren met dezelfde wedstrijdselectie als de afgelopen weken. De blessure/ziekte bank is ongeveer hetzelfde gebleven. Robin Bijker keert terug van een wedstrijdschorsing en sluit dus weer aan bij de groep. Hoe de formatie er aanstaande zondag uit zal gaan zien is wederom weer een puzzel/verrassing.

De wedstrijd op Sportpark ’t Groothuis van BVC’12 aan de Alde Weteringweg vangt aan om 14:00 uur en zal geleid worden door Dhr. Kuiper uit Vaassen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Rozema en Dhr. van Tent.

Voor jou geselecteerd

Naar boven