Nieuws

Prima winst bij BVC’12 uit

Rohda Raalte heeft zondagmiddag met 0-4 gewonnen in Beek-Ubbergen tegen BVC’12. Met een hattrick van Kevin Peppels was het een prima middag voor de Raaltenaren.

Rohda Raalte kwam goed uit de startblokken en creëerde in die eerste helft 3 100% kansen. Nadat Rohda Raalte niet op voorsprong kwam was het BVC’12 dat gevaarlijker werd en ook 3 100% kansen kreeg. Sam Luijkx had weer een prima clean sheet!

In de tweede helft was het de net ingevallen Julian van Hoogstraten die een verkeerde terugspeelbal van BVC’12 direct afstrafte. Vlak daarna was het Kevin Peppels die 0-2 aantekende. Rohda Raalte kon daarna rustig de score uitbouwen naar 0-4.

Doordat RKHVV van Bemmel won en Heino verloor van Voorwaarts, is het bovenin erg spannend. Koploper is Bemmel met 15 punten gevolgd door 4 ploegen met 14 punten(RKHVV, Voorwaarts, Rohda Raalte en Tvc’28). Heino staat nu 6e met 13 punten.

Aanstaande donderdag staat er de bekerwedstrijd in de 1e Knock-out ronde van de KNVB District beker Oost op het programma. Rohda Raalte speelt dan een uitwedstrijd in Nieuwleusen tegen de plaatselijke sv. Aanvang is 20:00 uur!

Voor jou geselecteerd

Naar boven