Nieuws

Beslissing 1e periode

Dit weekend valt normaal gesproken de beslissing om wie de 1e periodetitel binnen gaat slepen. Er zijn nog 6 teams in de race. Sportclub Bemmel heeft de beste papieren (7-15), daarna volgen er 4 teams met 14 punten, dat zijn RKHVV, Voorwaarts T., Rohda Raalte en TVC’28. Heino is het 6e team, maar zit in de wachtkamer (MASV-Heino is reeds afgelast).

Rohda Raalte speelt dus thuis tegen de Bataven uit het Gelderse Gendt. Beide teams stonden al tig keer tegen elkaar. Rohda Raalte won van de 16 onderlinge wedstrijden in Raalte 11 keer, 2 keer werd er gelijk gespeeld en de Bataven won 3 keer.

Bij de Bataven is het gevoel goed na een slechte competitie start. Er volgt een trainerswissel waar nu  interim-trainersduo Stef Beijer en Martijn Fransen de boel weer op de rit willen krijgen.

Bij Rohda Raalte is het weer een puzzel om de juiste 11 aan de wedstrijd te laten beginnen. Er zijn blessures en mensen die moeten werken.

De wedstrijd die live te zien is op de livestream via Youtube vangt aan op Sportpark Tijenraan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Alberts. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. van Diepen en Dhr. Dijkman.

Voor jou geselecteerd

Naar boven