Nieuws

Nieuwjaarswens Voorzitter Han Reinders

Beste Rohda clubmensen,

2021 is ten einde en 2022 staat voor de deur. Een mooi moment op om terug te blikken én vooruit te kijken.

Wederom is het niet mogelijk om de nieuwjaar speech op de nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis te houden. Maar de beste wensen zijn niet minder gemeend nu ze digitaal worden verzonden.

Terugblik

Na de zomervakantie mocht het weer: voetballen zonder beperkingen. Iets wat we het liefste doen, het verenigingsleven kwam weer op gang. Tot begin december, waarin de competitie wederom stilgelegd is en is het maar de vraag tot wanneer. Toch is er afgelopen jaar veel gebeurd binnen de vereniging. Ik wil graag met jullie kijken naar een aantal hoogtepunten die veel betekenen voor onze vereniging.

Start AVI-team (Aandacht voor Iedereen team)
Een mooi team wat gestart is binnen de vereniging om leiders, coaches, ouders en spelers te helpen met de pedagogische kant van voetbal. Een team wat zichtbaar en krachtig het aandacht-voor-iedereen beleid uitdraagt.

AZERTY-trainingspakken
Een mooie actie van sponsor Azerty, waarbij zo goed als ieder trainend -en spelend lid in het nieuw is gestoken. Het komt de uitstraling van de vereniging ten goede. Ook teams zonder sponsormogelijkheden zien er nu strak uit.  

Trainers academie
Binnen Team Voetbalzaken is een interne trainers academie opgestart. Meer dan 10 jeugdige trainers en trainster zijn een opleidingstraject gestart en worden daarin begeleid

Vernieuwing en uitbreiding bestuur 
Maar liefst 4 nieuwe bestuursleden zijn toegetreden tot het bestuur en 2 bestuursleden zijn herkozen. Een groter bestuur, hierdoor kleinere takenpakketten en korte lijnen. Meer aandacht voor de gehele organisatie, daar gaan we voor in 2022. 
                                                                                                                      Verduurzaming                                                                                                   
Elektra neutraal zijn is door de zonnepanelen op het tribune dak werkelijkheid geworden. Laat de zon maar schijnen.                             

En wat nog meer
En niet vergeten de dug-outs gerealiseerd op veld 3 en 7 door de opbrengst van Grote Rohda Raalte Loterij , de Rohda spellendag voor de jeugd in de zomer, de keepersdag, de jeugdloop bij het hof theater, training clinic voor de jeugd door Rohda 1, de Rohda Raalte Online Familie Quiz en nog veel meer.

Vooruitblik

We gaan door, dat is één ding wat zeker is. Samen maken wij Rohda.

De organisatie verder verbeteren is een doelstelling voor 2022 met daarbij een aantal speerpunten.

Van “aandacht voor iedereen” bij team Voetbalzaken tot vrijwilligersbeleid bij het Team Rohda clubmensen. Ontwikkeling van een nieuwe website bij Team Communicatie-en Media tot een onderzoek om nieuwe kleedkamers te bouwen in de Rohdahal door Team Facilitaire zaken. Niet te vergeten de opzet van een businessclub door Team Sponsering en goed op de centen passen door Team Financiële zaken.

Ongemerkt sluiten we het jaar 2021 af zoals het begon, in stilte door het coronavirus. Opnieuw geen nieuwjaarsreceptie en andere activiteiten. Laten we hopen dat we snel de draad weer op mogen en kunnen pakken.

Langs deze weg wenst het bestuur alle spelers, vrijwilligers, sponsoren en eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt een goede jaarwisseling en een sportief en gezond 2022 toe.

Han Reinders
Voorzitter

Voor jou geselecteerd

Naar boven