Nieuws

Aanstaande zondag eindelijk weer een competitiewedstrijd

Aanstaande zondag 20 februari staat er eindelijk weer een wedstrijd op het programma waar het er echt weer om gaat. We ontvangen op ons mooie Sportpark Tijenraan onze gasten Sportclub Bemmel. Het is een echte topper! Na de winst van Bemmel afgelopen donderdagavond op Tubantia (5-1), staan de Gelderlanders net onder Rohda Raalte op een 3e plaats met slechts 1 punt minder.

Nadat de pandemie roet in het eten gooide vorig jaar, is Rohda Raalte begin januari begonnen met de voorbereiding op de rest van het seizoen. Mede door enkele blessures werd er met wisselend succes oefenwedstrijden gespeeld. Nu deze zondag dus weer een echte wedstrijd en kunnen we gelijk inschatten waar we nu echt staan.

Kortom alle reden om aanstaande zondag langs de lijn komen te staan en ons vlaggenschip te ondersteunen! De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Tanja uit Oosterwolde. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Lobeek en Dhr. Hartgers. Ook onze kantine in ons mooie clubhuis is weer helemaal geopend. Onze vrijwilligers staan weer te trappelen om u van een natje en een droogje te kunnen voorzien. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven