Nieuws

Fantastische start 2e deel competitie: 5-1

Rohda Raalte is de start van deel 2 van de competitie uitermate goed begonnen. Het won op het eigen Sportpark Tijenraan met maarliefst 5-1 van Sportclub Bemmel, dat voor aanvang van dit duel op de 3e plaats stond (1 punt achter Rohda Raalte). Koploper TVC’28 verloor verrassend van laagvlieger MASV. Hierdoor is Rohda Raalte de nieuwe koploper in de 1e Klasse E.

Doelpunten ROHDA Raalte:

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd en zag Kevin Peppels al in de 4e minuut van de wedstrijd het net vinden. Bemmel had een tiental minuten later nog wel een grote kans op de gelijkmaker, maar het was doelman Frans van Oldeniel die fantastisch redde.

In de 22e minuut was het Jesse Pultrum die op aangeven van Kevin Peppels de 2-0 binnen tikte. Het was zijn eerste competitie doelpunt in dienst van de Rood-Gelen. Vlak daarna was de beste speler van Bemmel die middels een vrije trap de wedstrijd weer spannender maakte. Via een van richting veranderde vrije trap verdween de bal tergend langzaam in de verre hoek. Doelman Frans van Oldeniel was kansloos. Kort voor rust was het Kevin Peppels die de wedstrijd besliste middels 2 heerlijke goals: 4-1.

Na rust hoefde Rohda Raalte niet meer en Bemmel kon niks meer. Toch was het Sven Pazie die zijn 2e doelpunt van dit seizoen maakte en Rohda Raalte daarmee op de 5-1 eindstand zette.

We kunnen concluderen dat Rohda Raalte prima op de kaart staat. Het trainingskamp in Spanje van begin januari heeft de groep nog nader tot elkaar gebracht. Je kunt zien dat het een hecht team is en veel voor elkaar over heeft.

Volgende week zondag staat er voor Rohda Raalte een uitwedstrijd op het programma. De Raaltenaren reizen dan naar Hengelo om het daar op te nemen tegen hekkensluiter HVV Tubantia.

Karakteristieken:
‘4 1-0 Kevin Peppels; ’22 2-0 Jesse Pultrum; ’25 2-1 Ricky Houterman; ’42 3-1 Kevin Peppels; ’44 4-1 Kevin Peppels & ’52 5-1 Sven Pazie
Geel: Burak Basut, Mart Lugtenberg & Wesley Hansler