Nieuws

Zondagmiddag een heuse topper op Sportpark Tijenraan

Rohda Raalte speelt zondagmiddag een heuse topper thuis op het eigen Sportpark Tijenraan. Als koploper ontvangen we de nummer 3 op de ranglijst: Fc Winterswijk.

De Achterhoekers zijn gedurende de competitie langzaam omhoog gekropen op de ranglijst. In de 1e periode won men vier keer en verloor men 3 keer. Na de corona lockdown won met twee keer een thuiswedstrijd en verloor men de uitwedstrijd tegen RKHVV.

Rohda Raalte wil de komende weken goede zaken doen. Deze zondag ontvangen we dus de nummer drie op de ranglijst. Volgende week zondag staat de mini derby tegen Dalfsen in Dalfsen op het programma en de week daarop ontvangen we de nummer twee op de ranglijst, TVC’28.

Rohda Raalte steekt in een zeer goede vorm momenteel en won de afgelopen zes wedstrijden. Deze lijn moet natuurlijk doorgezet gaan worden, met name voor de 2e periode, wat aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de nacompetitie mits men geen rechtstreekse promotie afdwingt.

Speciaal is deze zondagmiddag de start van de Business Club van Rohda Raalte. Deze zullen hun eerste bijeenkomst hebben deze middag. We wensen iedereen van harte welkom op Sportpark Tijenraan. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Arends en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Smelt en Dhr. Hartgers. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven