Nieuws

Rohda Raalte nog vaster op de koppositie

Rohda Raalte heeft na de gewonnen partij op FC Winterswijk zichzelf een goede dienst bewezen. Het won zelf met 2-1 van de Achterhoekers die tot vanmiddag de nummer drie waren in de 1e Klasse E, en zag nummer 2 van de ranglijst, TVC’28 met maarliefst 6-0 verliezen van Sportclub Bemmel.

Rohda Raalte begon met veel balverlies aan de wedstrijd en zag FC Winterswijk na zo’n 10 minuten de eerste kans van de wedstijd krijgen. Doelman Frans van Oldeniel was echter voor de Winterswijkers in goede vorm deze middag en hij wist zijn doel dan ook schoon te houden. Daarna was het Rohda Raalte dat via Shaquile Woudstra en Wesley Hansler enkele goede kansen kreeg om ook de score te openen. Toch werd de ruststand 0-0.

Na rust een ander Rohda Raalte. Deniz Sahbaz en Kevin Peppels waren in de ploeg gekomen voor Mart Lugtenberg en Jesse Pultrum. Dit resulteerde direct in een grote kans voor Kevin Peppels die op aangeven van Shaquile Woudstra, alleen voor de keeper koel bleef en de 1-0 voorsprong op het scorebord zette. Vlak daarna was het Wesley Hansler die 2-0 op het scorebord zette. Daarna had Rohda Raalte nog enkele mogelijkheden om de score verder op te voeren.

In de laatste minuut van de reguliere speeltijd kwam FC Winterswijk plotseling toch nog op 2-1, maar dit was gelukkig te laat om er nog een gelijk spel uit te kunnen halen.

Volgende week zondag speelt ROHDA Raalte een uitwedstrijd in Dalfsen tegen de plaatselijke SV.

Karakteristieken:
‘48 1-0 Kevin Peppels; ’56 2-0 Wesley Hansler; ’89 2-1 Robin Katier
Geel: Wesley Hansler, Burak Basut & Robin Bijker (Rohda Raalte) & Joost Piek, Giovanni Malawau, Kay Redeker & Daniël te Winkel (Fc Winterswijk)
Scheidsrechter: Dhr. Arends

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Burak Basut, Coen van Heun, Lucas Jr. Wuarbanaran, Thom Strijland, Shaquile Woudstra (’70 Don van Rossum), Sven Pazie, Jesse Pultrum (’46 Kevin Peppels (’87 Robin Bijker)), Wesley Hansler & Mart Lugtenberg (’46 Deniz Sahbaz).

Voor jou geselecteerd

Naar boven