Nieuws

Zondagmiddag een topper op Tijenraan

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag een topper thuis op Sportpark Tijenraan tegen TVC’28 Tubbergen. Het betreft de koploper tegen de ploeg met daarna de twee-na-minste verliespunten. In oktober werden de punten nog gedeeld (2-2). In deze editie zullen beide ploegen willen winnen om de voorsprong uit te breiden (Rohda Raalte) of om het gat te verkleinen (TVC’28).

In de strijd om de 2e periode, die over 9 wedstrijden gaat, won MASV donderdagavond met 2-3 van Stevo en staat daarmee gelijk met de Raaltenaren die echter een beter doelsaldo hebben (3 doelpunten beter). Ook dat speelt natuurlijk mee aanstaande zondag. TVC’28 staat in de 2e periode momenteel op een 7e plaats met zes verliespunten meer dan Rohda Raalte en MASV.

Rohda Raalte wil natuurlijk zijn ongeslagen status na de winterstop cq. lockdown behouden. Het heeft wel te maken met enkele blessures. Hoe deze ervoor staan, is momenteel bij de webredactie niet bekend. Dat zullen we aanstaande zondag wel zien. Wel is duidelijk dat de selectie van Rohda Raalte breed genoeg is om dit op te kunnen vangen.

TVC’28 speelde afgelopen zondag ook gelijk tegen het goede RKHVV en krabbelt dus ook weer op na hun zeperd van een 6-0 nederlaag tegen Sc Bemmel de week daarvoor. Kortom alle ingrediënten voor een heuse topper zijn aanstaande zondag aanwezig. Zelfs het weer blijkt deze zondag mee te gaan werken.

De wedstrijd zal zondagmiddag 14:00 uur afgetrapt worden met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsor Wantix Led. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Zeeman uit Sneek. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Winkel en Dhr. Dijkman. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven