Rohda Raalte wint 2e periode

Met een 3-0 overwinning op het laaggeklasseerde BVC’12 uit Beek-Ubbergen, heeft Rohda Raalte de 2e periode binnen gehaald. Het ging niet gemakkelijk op deze zondagmiddag. BVC’12 maakte het Rohda Raalte knap lastig. Na een 1-0 ruststand werd er pas in de 88ste minuut weer gescoord. In blessuretijd werd het nog 3-0.

Doelpunten Rohda Raalte – BVC’12 (3-0)

Dat BVC’12 een goede ploeg heeft, bleek zondagmiddag wel weer. Onder aanvoering van onder andere de gebroeders Sebens, werd er onder de hoge druk van Rohda Raalte uitgevoetbald. Toch creëerde BVC’12 weinig kansen. Rohda Raalte daarentegen wel. In de omschakeling was het een aantal keren flink gevaarlijk. Toch kwam Rohda Raalte pas in de 24e minuut op voorsprong toen Kevin Peppels van buiten de 16 over de doelman van BVC lobte.

Na de rust kwam Rohda Raalte wel beter uit de kleedkamer, maar het spel bleef op en neer gaan. Wederom creëerde BVC’12 te weinig en mistte Rohda Raalte teveel. Tot vlak voor tijd toen de ingevallen Deniz Sahbaz Jesse Pultrum vond en hij de verdiende 2-0 op het scorebord zette. In blessuretijd maakte ‘JEEEEPEEEE’ er nog 3-0 van.

Door deze overwinning heeft Rohda Raalte de 2e periodetitel op zak. Niet dat het wat met deze titel wil doen. We willen immers rechtstreeks promoveren. Met 10 punten voorsprong is Rohda Raalte op de goede weg (Sc Bemmel kan op 9 verliespunten meer komen).

Na de wedstrijd was het nog lang gezellig in de Rohda Raalte kantine met medewerking van DJ NormeN.

Aanstaande maandag, 2e paasdag staat er een uitwedstrijd in Apeldoorn tegen Columbia op het programma.

‘24 1-0 Kevin Peppels; ’88 2-0 Jesse Pultrum; ’90+1 3-0 Jesse Pultrum
Geel: Mart Lugtenberg (Rohda Raalte) & Bart van Benthum (BVC’12)
Scheidsrechter: Dhr. Hoffmann

Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Burak Basut, Coen van Heun, Flynn Schrijver, Thom Strijland, Sven Pazie (’55 Mart Lugtenberg), Shaquile Woudstra (’82 Don van Rossum), Wesley Hansler, Kevin Peppels (’70 Jesse Pultrum) & Robin Bijker (’55 Deniz Sahbaz)