Nieuws

Voorverkoop Rohda Raalte – v.v. Heino gestart

Binnenkort staat de derby tussen Rohda Raalte en v.v. Heino weer op de agenda. Op zaterdag 7 mei 2022 wordt op sportpark Tijenraan om 19:00 uur afgetrapt. Wij verheugen ons alweer op de diverse initiatieven en sfeeracties.

Kom op de fiets!
Mede door andere sportactiviteiten op sportpark Tijenraan is er beperkte parkeergelegenheid en wij vragen de supporters van beide verenigingen dan ook nadrukkelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Voorverkoop
Net als de voorgaande jaren kunnen kaartjes bij de Smulbaai, (Canadastraat 16, Heino) in de voorverkoop gekocht worden. Dit voorkomt lange wachtrijen bij het betreden van de het terrein van Rohda Raalte. De kaartjes kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen en 65+ers.

Kassa
De kassa bij Rohda Raalte is om 18:00 uur geopend. Bij de ingang zijn er twee stromen: Eén voor leden en voorverkooptickets en één voor mensen die nog geen kaartje hebben. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de entree. Rohda Raalte leden: Neem je ledenpas of partnerpas mee.

Regels
Natuurlijk hoort er bij een derby een aantal regels en we willen dan ook een ieder vragen om zich hier aan te houden om er een mooi Sallands Voetbalfeest van te maken, zodat het een reclame is voor de voetbalsport!

– Alcoholgebruik is niet toegestaan langs het veld.
– Zelf meegebrachte drank is niet toegestaan.
– Het bestuur houdt zich het recht voor om mensen van het sportpark te verwijderen.
– Volg de aanwijzingen van de sportparkdiensten (herkenbaar a. d. gele hesjes) en de omroepster op.
– De linker (verre) sta-tribune is in principe bedoeld voor de supporters uit Heino.
Vuurwerk is verboden! Bij verdenking kunnen tassen gecontroleerd en ingenomen worden.

Kantine
In verband met een sponsor- en vrienden van… evenement is de kantine vanaf 18.15 uur geopend voor publiek. Er zullen buiten verkooppunten ingericht worden. Muntenverkoop vindt plaats op meerdere punten. Betaal consumpties zo veel mogelijk met munten voor een snelle afhandeling.

KOMT ALLEN, wij wensen onze supporters veel sportief kijkplezier.

Namens de besturen van  v.v. Heino & Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven