Eenvoudige overwinning op Tubantia

Rohda Raalte won zondagmiddag eenvoudig van Hvv Tubantie, de hekkensluiter. Met name het verdedigende helft van de opstelling stond weer als een huis en zo kreeg Tubantia vrijwel geen enkele kans. Daar verwacht werd dat men de bus ging parkeren, deed men dat totaal niet en probeerde wel degelijk naar voren te voetballen.

Doelpunten Rohda Raalte – Hvv Tubantia (3-0)

De voorwaartsen van Rohda Raalte misten nog te veel kansen. Toch werd er vrij gemakkelijk gewonnen door doelpunten van Shaquile Woudstra in de eerste helft (1-0) en Coen van Heun en Lars Kamperman Leferink scoorden in de tweede helft.

Volgende week zondag staat er een uitwedstrijd in Winterswijk op het programma. Deze wedstrijd lijkt van cruciaal belang in de strijd om de titel. We hopen dat vele Rohda Raalte supporters mee zullen reizen naar Winterswijk om onze mooie club aan te komen moedigen.

‘40 1-0 Shaquile Woudstra, ’63 2-0 Coen van Heun; ’70 3-0 Lars Kamperman Leferink

Scheidsrechter: Dhr. van Zuijlen

Geel: Gedeon Geertruida (Hvv Tubantia)

Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Burak Basut, Coen van Heun, Flynn Schrijver, Thom Strijland (’73 Don van Rossum), Sven Pazie, Shaquile Woudstra (’83 Jens Spikker), Wesley Hansler (’83 Robin Bijker), Mart Lugtenberg (’73 Jesse Pultrum) & Julian van Hoogstraten (’46 Deniz Sahbaz)