Nieuws

Uit naar Winterswijk

Rohda Raalte speelt zondagmiddag een zeer belangrijke wedstrijd in Winterswijk tegen de plaatselijke Fc, momenteel de nummer vier van de ranglijst in de 1e Klasse E. Tevens staat er de wedstrijd tussen de nummer 3 op de ranglijst (vv Heino) en de nummer 2 op de ranglijst (Sc Bemmel) op het programma. Kortom een belangrijk weekend voor de bovenste ploegen.

Fc Winterswijk is een club met ambitie. Op hun schitterende sportpark Jaspers, dat zeker Hoofdklasse-waardig is, verloor men nog niet in 2022. Men zal graag resultaten willen boeken in de 3e periode. 6 weken geleden won Rohda Raalte nog nipt met 2-1.

Rohda Raalte ziet daarentegen de selectie steeds groter worden. Maurice van Bussel en Jarno van den Bos zullen weer aanhaken en plaatsnemen op de bank. Een positief gegeven dus.

De diverse media kunnen dan wel schrijven dat Rohda Raalte kampioen gaat worden en dat het een kwestie van tijd is. De selectie van Rohda Raalte staat nog beide benen op de grond en wil het eerst laten zien. Het programma van de komende weken liegt er namelijk niet om. Winterswijk uit, Heino thuis, Voorwaarts thuis, MASV uit, Stevo thuis, Bemmel uit en RKHVV thuis.

Kom dus Rohda Raalte zondagmiddag in Winterswijk ondersteunen! De selectie zal het nodig hebben! De wedstrijd, die aanvangt om 14:00 uur, staat onder leiding van Dhr. Smeenk uit Diepenveen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. van Tent en Dhr. Evers. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven